Стручно усавршавање у 2020. години

 

Национална академија за јавну управу у сарадњи са Европским институтом за јавну управу (European Institute of Public Administration – EIPA Luxembourg) организује дводневну обуку на енглеском језику на тему „EU Administrative Law” која ће се реализовати у форми вебинара на Webex платформи 21. и 22. октобра 2020. године

EU Administrative Law

План обука Националне академијe за јавну управу за новембар 2020. године.  Обуке ће се реализовати на Wебеx платформи у форми вебинара и могу се пратити онлине са места где се полазник налази путем рачунара, таблета или мобилних телефона. Напомена: уколико је начин верификације учешћа сертификат, програмом је предвиђен тест коме се не може приступити путем мобилног телефона.

План обука Националне академијe за јавну управу за децембар 2020. године.  Обуке ће се реализовати на „Wебеx платформиˮ у форми вебинара и могу се пратити онлине са места где се полазник налази путем рачунара, таблета или мобилних телефона. Напомена: уколико је начин верификације учешћа сертификат, програмом је предвиђен тест коме се не може приступити путем мобилног телефона.